avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Depunere contestatie proprire salariu/venituri
Discuție deschisă în Executare silită

Depunere contestatie proprire salariu/venituri

De curând mi s a pus proprie pe conturi din partea unui executor judecătoresc pentru o datorie din august 2018(hora credit).
Ideea este ca proprirea s-a pus tocmai acum în 21.09.2022 trecând mai bine de 3 ani de la ultima plata.
IFN ul nu a declarat creditul scadent anticipat(nu era stipulat nici în contract) și as dori sa știu dacă pot avea câștig de cauza dacă depun o contestatie și cum se procedează dacă vreau sa depun personal aceasta contestatie (nu îmi permit sa plătesc un avocat ).
M-ar ajuta foarte mult orice îndrumare

Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 28 Septembrie 2022
Luis1603, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:40, 29 Septembrie 2022
Sfatul meu ar fi sa discutati totusi cu un avocat si macar contestatia sa fie redactata de un profesionist, chiar daca in dosar va veti apara singur.

De principiu contestatia trebuie formulata in 15 zile de cand ati aflat de poprire si invocata prescriptia dreptului de a cere executarea silita, insa - in functie de continutul exact al dosarului de executare - mai pot fi formulate si alte aparari.

Trebuie sa stiti totodata ca simpla formulare a contestatiei nu determina automat suspendarea executarii silite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz executor judecătoresc Narciss22 Narciss22 Buna ziua. Fosta mea soție este executată silit pentru un credit pe care l-a luat după ce noi am divorțat si am facut partajul. În cadrul executării ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi executare silita buburuza2016 buburuza2016 Buna ziua, am luat un imprumt de la un CAR , tranzactia a fost prin virament bancar, iar in momentul alimentarii contului, am primit si poprire pe toate ... (vezi toată discuția)
Prescriptia unei datorii la banca ContSters200802 ContSters200802 Am avut o societate care a angajat o linie de credit, intre timp societatea a intrat in procedura de faliment, apoi lichidare. Societatea in acest moment este ... (vezi toată discuția)