avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua, am o executare silita fapt pentru care am ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua, am o executare silita fapt pentru care am făcut ...

Bună ziua, am o executare silita fapt pentru care am făcut contestație în 15 zile pentru prescripție datoriei, proces încă neterminat, între timp executorul a făcut sechestru pe toate bunurile, inclusiv ulterior prorire pe cont pe toată suma ce avea de recuperat luând toți banii. Întrebarea este dacă pot recupera suma poprita prin întoarcerea executării ținând cont ca KRUK este din afara,? sau șansele sunt minime sau zero Mulțumesc anticipat pentru răspuns
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:11, 29 Septembrie 2022
Daca veti castiga contestatia ,veti cere intoarcerea executarii si veti recupera banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri suspendare executare silita si recuperare sume platite leus leus va rog un raspuns in urmatoarea situatie: Am avut o executare silita de la o societate de recuperare , pentru suma de 4050 lei, pentru un titlu executoriu din ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita ionut979 ionut979 Buna ziua! Am urmatoarea speta: Contract de credit incheiat in 2008 cu BRD pentru un credit nevoi personale in valoare de 15000 lei pe 10 ani, s-au platit ... (vezi toată discuția)
Întoarcerea executării silite pe cale separată. am câștigat ... marian19 marian19 Întoarcerea executării silite pe cale separată. Am câștigat in instanță întoarcerea executării, legalizat hotărârea ca neapelata și acum nu mai ... (vezi toată discuția)