avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! Am o decizie luata in Aprilie anul acesta, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! Am o decizie luata in Aprilie anul acesta, la Tribunalul ...

Buna ziua!
Am o decizie luata in Aprilie anul acesta, la Tribunalul din Iasi si nici pana astazi nu am primit comunicarea acasa.
Este normala aceasta perioada de asteptare, mai pot face ceva sa grabesc trimiterea comunicarii?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: GeorgePop19 , utilizator 16:00, 30 Septembrie 2022
Puteți începe cu o cerere de urgentare a redactare,apoi.o sesizare către conducerea tribunalului,puteți încerca procedura contestatiei privind tergiversarea cauzei,sesizare CSM etc.Sunt mii de cazuri în care redactările durează între 6 luni și un an ,3,4 luni a devenit ceva, acceptabil"
Puteți începe cu o cerere de urgentare a redactare,apoi.o sesizare către conducerea tribunalului,puteți încerca procedura contestatiei privind tergiversarea cauzei,sesizare CSM etc.Sunt mii de cazuri în care redactările durează între 6 luni și un an ,3,4 luni a devenit ceva, acceptabil"
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amânare redactare decizie judecătorească cristina2857 cristina2857 Bună ziua! M-ar interesa dacă este normal ca o decizie să nu fie redactată și să se afle tot la judecător (așa ni s-a spus de la arhivă) timp de 3 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . avem o hotărâre definitivă la un proces de moștenire ... danmarian1977 danmarian1977 Buna ziua . Avem o hotărâre definitivă la un proces de moștenire data din martie și până acum judecătorii nu au trimis redactarea . Am făcut 4 cereri ... (vezi toată discuția)
Dosar nou in asteptare de mai bine de 90 de zile?! GEKO17 GEKO17 Buna ziua. Am un dosar depus de avocatul meu intr-un municipiu resedinta de judet la una din Judecatoriile din tara pe civil pe 21.09.2022 si nici pana ... (vezi toată discuția)