avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! Sunt în proces de divorț de 5 ani,avem ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! Sunt în proces de divorț de 5 ani,avem un copil ...

Bună seara! Sunt în proces de divorț de 5 ani,avem un copil minor. Când se va termina procesul de divorț și va exista o hotărâre judecătorească pentru plata pensiei alimentare,pe ultimii cati ani pot fi executat silit pentru plata pensiei alimentare? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:33, 1 Octombrie 2022
Executarea se va putea face pe toți anii.
Daca in anii astia nu v-ati întreținut copilul, instanta v hotari sa platiti de la data introducerii cererii, asa va veti putea fi executat pt toata suma datorata..
Scapati doar daca nu cere excutarea timp de 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Ramona 2010 Ramona 2010 BUNA SEARA, Multumesc pt raspunsurile date , asta in primul rand, apoi as mai avea o intrebare orietativa. daca as da in judecata tatal copilului meu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara gordojmu gordojmu Intrebarea ar fi : daca se mai poate solicita in instanta, pensie alimentara pentru un copil, daca : divortul a survenit in 1993 si nu s-a solicitata ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor neagoemarianina neagoemarianina ma numesc Nina si mentionez ca in 2005 am divortat in urma divortului minorul mi-a fost incredintat spre crestere. relatia cu fostul sot a continuat iar in ... (vezi toată discuția)