avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am dublă cetățenie! Certificatul de căsătorie ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am dublă cetățenie! Certificatul de căsătorie este Moldovenesc. ...

Am dublă cetățenie! Certificatul de căsătorie este Moldovenesc. Actele romînești sunt expirate din 2018. Pot solicita carte de identitate provizorie unde să specific lipsa certificatului de căsătorie? La completarea cererii act de identitate care nume de familie trebuie să-l specific. Cela înainte de căsătorie sau cela după căsătorie? Și care sunt următorii pași?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 13:07, 2 Octombrie 2022
Da puteti solicita CIP dupa care sa solicitati transcrierea ori inscrierea la ambasada a certificatului de casatorie mai apoi sa solicitati carte de identitate pe noul nume. CIP ul il veti primi acum pe vechiul nume deoarece casatoria dvs. inca nu este recunoscuta de statul roman. Aveati termen 6 luni de la casatorie sa solicitati transcrierea ori inscrierea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in italia elena cailean elena cailean buna ziua. am o verisoara, care anul trecut s-a casatorit in italia cu un cetatean italian. au facut cununia civila acolo, dar aici in tara nu s-a inregistrat ... (vezi toată discuția)
Buletin romanesc gina1978 gina1978 buna,eu sunt casatorita in italia cu un italian si am o fetita.Am buletinul expirat,vreau sa merg de sarbatori sa il reinnoiesc.Am certificat de casatorie ... (vezi toată discuția)
Pasaport/carte de identitate - reinnoire in anglia MihaelaMills MihaelaMills Sunt in Anglia de 8 ani, si de curând mi-au expirat buletinul/pasaportul!! De câteva luni bune încerc in zadar sa trimit e-mailuri ambasadei de la Londra sa ... (vezi toată discuția)