avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua . Am o sentinta civila la ICCJ ,si nu mi-a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua . Am o sentinta civila la ICCJ ,si nu mi-a fost comunicata ...

Buna ziua . Am o sentinta civila la ICCJ ,si nu mi-a fost comunicata hotararea,desi am solicitat in scris acest lucru nici dupa 90 zile de la judecare.Cum procedez? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:12, 2 Octombrie 2022
De câte ori citesc întrebări de genul celei postate de dvs zâmbesc amar...Din păcate 3,-4 luni au devenit termene absolut ,, normale"pt redactarea unei hotărâri în multe cazuri durând și mai mult sau mult mai mult..Puteți începe cu o cerere urgentarea redactare,o sesizare la conducerea instantei,o cerere privind tergiversarea soluționării cauzei etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o decizie luata in aprilie anul acesta, la tribunalul ... GeorgePop19 GeorgePop19 Buna ziua! Am o decizie luata in Aprilie anul acesta, la Tribunalul din Iasi si nici pana astazi nu am primit comunicarea acasa. Este normala aceasta ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. care ar fi termenul maxim în care o instanță civilă ... Adi Lungu Adi Lungu Bună ziua. Care ar fi termenul maxim în care o instanță civilă - judecătorie de sector - , trebuie să trimită părților motivarea soluției? Mă ... (vezi toată discuția)