avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Va rog, in situația in care un proprietar ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Va rog, in situația in care un proprietar PF a dat ...

Buna ziua,
Va rog, in situația in care un proprietar PF a dat spre folosință SRL-lui cu contract de comodat bunul imobil- apartament pentru a desfasura activitatea de cazare in regim hotelier (a fost necesar constituirea SRL-ului pentru acreditarea la Ministerul Turismului).
Se precizeaza ca activitatea de cazare in regim hotelier se desfășoară doar pe perioada verii-activitate sezoniera.
Fata de cele expuse, as aprecia daca ma puteti lamuri cu urmatoarele informatii:
1.Proprietarul mai poate da spre folosinta cu contract decomodat altei persoane sau gazduirea prin programul guvernamental 50/20 avand în vedere ca acel apartament este declarat punct de lucru la ONRC -unitate de cazare acreditata.
2.Care ar fi soluția, ce demersuri, documente ar trebui intocmite ca PF sa beneficieze de propriul bun fără ar fi suspendata activitatea de cazare a SRL-ului.
Orice informatie mi-ar fi de mare ajutor. Astept cu interes raspunsurile dvs.
Cu multumiri anticipate!
Ultima modificare: Duminică, 2 Octombrie 2022
danavls, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:51, 2 Octombrie 2022
1-Atat timp cat spatial este inregistrat drept spatiu cu destinatia d elocuinta in regim hotelier nu mai poate face obiectul altui contract de inchiriere
2-PF are dreptul sa impuna clauze asiguratorii in contract

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am achizitionat un imobil prin credit pe srl (micro). Mytro Mytro Buna ziua, Am achizitionat un imobil prin credit pe SRL (micro) si i-am schimbat cu acordul asociatiei de proprietari destinatia ca punct de lucru (la fel ... (vezi toată discuția)
Srl inchiriere in regim hotelier mihele adriana mihele adriana SRL INCHIRIAZA SPATII DE CAZARE IN REGIM HOTELIER INTR-UN IMOBIL DOBANDIT PRIN CONTRACT DE COMODAT. SE UTILIZEAZA FACTURA SI CHITANTA SAU ESTE NECESARE CASA ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma pentru inchiriere apartamente Elena.marin Elena.marin Buna ziua! Sunt proprietarul a 5 apartamente. M-am gandit ca ar fi “safe” sa imi deschid o firma (nu stiu ce e mai bine, SRL sau PFA), pentru a putea ... (vezi toată discuția)