avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plata pensie angajator
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plata pensie angajator

care articol face referire la faptul ca angajatorul nu mai este obligat la virarea pensiei de intretinere?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: leonardy44 , utilizator 14:20, 4 Octombrie 2022
multumesc!
dosarul este inca pe rol; am priceput, ca angajatorul nu poate vira pensia doar in baza hotararii judecatoresti ,asa cum era in urma cu ceva ani.
asa este?
nu, nu va poate vira pensia in baza hotararii.
va vireaza direct debitorul, iar daca nu o face, apleati la executor dupa prima luna sau dupa 3 luni, ii fgace copilul plangere penala pt abandon.
datr mai rapid si direct e prin executor.
va plati si cheltuielile de executare.
multumesc!
in discutia purtata cu angajatorul,acesta a specificat ca nu mai este obligat sa vireze banii, chiar daca este o hotarare judecatoreasca, decat daca executorul intervine .
asa este?
ati mai intrebat asta.
v-am zis ca numai prin executare
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de întreținere pentru copil major AlexaAdi AlexaAdi Buna ziua as dori sa stiu daca pot sa ii cer fostului sot eu sau fiul meu prin instanta sa vireze bani in contul fiului meu odata cu cerere de mărire a ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara IVANMARIUS IVANMARIUS Tinarul nu mai frecventeaza studiile superioare . Cum se poate opri retinerea pensiei alimentare? (vezi toată discuția)
Buna ziua , in cazul unui copil care a implinit 18 ani si primea ... And2005 And2005 Buna ziua , in cazul unui copil care a implinit 18 ani si primea pensie alimentara in urma umei Sentinte civile mai este nevoie de o alta sentinta civila ... (vezi toată discuția)