avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Buna ziua, doresc sa inchiriez un apartament in regim ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Buna ziua, doresc sa inchiriez un apartament in regim hotelier ...

Buna ziua, doresc sa inchiriez un apartament in regim hotelier ca persoana fizica. Ce taxe trebuie sa platesc la stat si ce trebuie sa declar la fisc? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 12:19, 3 Octombrie 2022
Buna ziua.
Gasiti aici informatiile dorite.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subînchiriere apartamente regim hotelier Ruxxy2023 Ruxxy2023 Buna.. Asi dori și eu sa știu cum se procedează și ce trebuie sa fac dacă doresc sa închiriez apartamente pe luna de la persoane fizice iar apoi la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! de ceva timp s-a pus in vigoare o lege din care rezulta ... Smiley4u Smiley4u Buna ziua! De ceva timp s-a pus in vigoare o lege din care rezulta ca, cei care doresc sa isi inchirieze apartamentul in regim hotelier vor avea nevoie de ... (vezi toată discuția)
Regim de impozitare pentru inchiriere regim hotelier roxana2222 roxana2222 Buna ziua, De un an obisnuiesc sa inchiriez o parte din apartamentul meu in regim hotelier, cu ziua. Nu inchiriez decat la turisti straini prin internet. Sunt ... (vezi toată discuția)