avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Prietenul meu are un copil minor rezultat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Prietenul meu are un copil minor rezultat în urma ...

Bună ziua! Prietenul meu are un copil minor rezultat în urma unei relații de concubinaj. Fosta concubina a plecat cu copilul acum 2 ani din locuință, mutându-se la părinții ei iar acum. Menționez ca tatăl copilului s-a interesat de el și a plătit lunar o suma de bani deși ei nu au mers niciodată în instanta și nu are impusa o plata și nici un program de vizitare. De câteva luni el nu a mai putut face acea plata și tot de atunci ea ii refuza dreptul la vizita. Ce trebuie sa facă în aceasta situație tatăl copilului ca să îl poată lua sau vedea?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:53, 2 Octombrie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va trebui sa se adreseze instantei sa stabileasca un program de relatii personale cu copilul. Se ca stabili si o pensie pe care prietenul va trebui sa o plateasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire domiciliu minor andreea998 andreea998 Buna ziua.am un copil de 3 ani cu fostul concubin,in prezent suntem in proces pt custodia copilului,prin ordonanta presedentiala s-a stabilit domiciliul ... (vezi toată discuția)
Copil in concubinaj gigiana gigiana Acum 4 luni am fost data afara din locuinta concubinului.Ne-am inteles de comun acord ca minorul sa ramana la el eu neavand conditii pentru al ingriji.M-am ... (vezi toată discuția)
Cum îmi pot câștiga copilul rezultat dintr-un concubinaj? Aurica1 Aurica1 Bună ziua! Am un copil în vârstă de 2 ani și 10 luni, copilul fiind rezultat dintr-o relație în concubinaj. În momentul în care sa născut copilul ... (vezi toată discuția)