avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! Cu referire la Hotărârea Curții (Camera ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! Cu referire la Hotărârea Curții (Camera a șasea) ...

Buna ziua!
Cu referire la Hotărârea Curții (Camera a șasea) din 22 septembrie 2022 in Cauza C-120/21 (Document 62021CJ0120 - vezi: [ link extern ] .
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:20, 3 Octombrie 2022
Daca a intervenit termenul de prescripție nu se mai poate judeca pe fond cauza.

Scris din București 2022
Ultima modificare: Luni, 3 Octombrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Atunci cum ramane cu hotararea din cauza 120 / 2022 (Camera a sasea) din 22 septembrie 2022 care spune, citez:
“Articolul 7 din Directiva 2003/88CE a Parlamentului European si a Consiliului din 4 noiembrie 2003 privind anumite aspecte ale organizarii ale organizarii timpului de lucru si articolul 31 alineatul (2) din Carta drepturilor fundamentale ale Uniunii Europene trebuie interpretate in sensul ca se opune unei reglemenari nationale in temeiul careia dreptul la concediu anual platit dobandit de un lucrator intr-o perioada de referinta se prescrie la expirarea unui termen de trei ani care incepe sa curga la sfarsitul anului in cursul caruia a luat nastere acest drept, atunci cand angajatorul nu a oferit in mod efectiv lucratorului posibilitatea de a exercita acest drept”.?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui analizate și considerentele hotărârii.
Nu este exclus sa aveți dreptate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna Mainerici  Ctin Mainerici Ctin cf) Articolul 7 alineatul (1) din Directiva 2003/88/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 4 noiembrie 2003 privind anumite aspecte ale organizarii ... (vezi toată discuția)
Zile concediu odihna dupa concediu maternitate bandreia bandreia Buna ziua.Am nascut in septembrie 2014 si am fost in concediu de maternitate (cele 126 de zile) pana in decembrie 2014. Acum sunt in concediu de ingrijre ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privind aplicarea legii 12/2015 GeorgetaDumitru GeorgetaDumitru In septembrie 2013 am fost operata cu diagnosticul de carcinom mamar cu metastaze. Am fost in concediu medical pana in data de 28.02.2015. Am dreptul la ... (vezi toată discuția)