avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,sunt angajat cu data de 01.08.2022 si doresc ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,sunt angajat cu data de 01.08.2022 si doresc sa stiu ...

Buna ziua,sunt angajat cu data de 01.08.2022 si doresc sa stiu de cind pot cere citeva zile de concediu de odihna, aferente anului 2022.Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Zilele de concediu de odihnă trebuie luate timp de 18 luni. ... Magie1 Magie1 Zilele de concediu de odihnă trebuie luate timp de 18 luni. Zilele de concediu de odihnă de pe anul 2022 sunt valabile pina in anul 2024 pina in ziua de 30 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. sunt angajată în carul unei primării. mai am 5 ... emilyB emilyB Bună ziua. Sunt angajată în carul unei primării. Mai am 5 zile de concediu de odihnă aferente anului 2022 neefectuate până în prezent. Poate primarul ... (vezi toată discuția)
Angajatorul ne zice că zilele de concediu de odihnă după codul ... Magie1 Magie1 Angajatorul ne zice că zilele de concediu de odihnă după Codul muncii se plătește în banii la încetarea activității. Eu aveam zile de concediu de ... (vezi toată discuția)