avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Eliberare dana de acostare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Eliberare dana de acostare

Lucrez la o institutie ce are spre administarare danele de acostare din galati.firma noastra a avut incheiat contract cu o societate avand ca obiect stationarea in una din danele noastre a doua nave .contractul a fost reziliat .am inaintat adresa de eliberare a danei dar firma respectiva nu a dat curs acestei solicitari.in acest caz cui trebuie sa ma adresez pentru solutionarea acestui litigiu.astept un raspuns din partea dvs.multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 14:15, 20 Ianuarie 2010
iuliangl a scris:
Lucrez la o institutie ce are spre administarare danele de acostare din galati.firma noastra a avut incheiat contract cu o societate avand ca obiect stationarea in una din danele noastre a doua nave .contractul a fost reziliat .am inaintat adresa de eliberare a danei dar firma respectiva nu a dat curs acestei solicitari.in acest caz cui trebuie sa ma adresez pentru solutionarea acestui litigiu.

Buna ziua,
Instantei competente teritorial, cu o actiune "obligatia de a face" prin care sa se dispuna eliberarea imobilului in cauza (dane).
Ulterior obtinerii hotararii definitive si irevocabile, investita cu formula executorie, va puteti adresa unui executor judecatoresc pentru punerea in executare.
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investirea cu formula executorie a deciziei cu mentiunea irevocabila OlDumitra OlDumitra In urma unei sentinte irevocabile de la Curtea de Apel, am obtinut din partea Tribunalului Bucuresti legalizarea si investirea cu formula executorie a Deciziei ... (vezi toată discuția)
Asociatii de proprietari goe_07 goe_07 Asociatia de proprietari in ianuarie 2011 a obtinut hotarare definitiva si irevocabila prin care obliga proprietarul unui apartament la plata de restante ... (vezi toată discuția)
Acte necesare executare silita perlutza perlutza Buna seara, Am obtinut in litigiu de munca o hotarare definitiva si irevocabila. As vrea sa va intreb cum se procedeaza in continuare ? Se legalizeaza ... (vezi toată discuția)