avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lucrurile au luat o turnura grava
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lucrurile au luat o turnura grava

intre casa mea si proprietatea vecina nu exista gard despartitor.Vecina mea si-a "reamenajat"gradina si mi-a ingropat peretele din spatele casei pana aproape de tavan.Asta a fost in primavara.Datorita ploilor abundente,peretele s-a deteriorat foarte tare casa fiind din chirpici.Am tot rugat-o sa dea pamantul jos.Intru-cat mai este in pic si se imi intra pamantul in casa,ca apa s-a infiltrat deja foarte tare,doresc sa deschid proces.Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii inceperii procesului.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:40, 4 Octombrie 2022
Poze,filmări,martori,o expertiza tehnica extrajudiciara specialitatea construcții avocat, proces.Daca e cazul de expertiza extrajudiciara va sfătuiți cu avocatul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatia de demolare pentru imobil prabusit. userus_x userus_x Am avut in curtea casei de la tara, o cladire veche, din pamant, care desi parea solida, datorita infiltratilor de apa i-sa prabusit un perete. Apoi la cateva ... (vezi toată discuția)
Contestare expertiza tehnica extrajudiciara razvan_1981_06 razvan_1981_06 Cum pot contesta o expertiza extrajudiciara tehnica imobiliara ? Buna ziua , sunt intr un conflict cu asiguratorul Groupama ,care a facut tot ce ii sta in ... (vezi toată discuția)
Distanta dintre marginea stresinii vecinului si peretele casei mele adi19 adi19 Sper că acest forum este bun pentru problema mea. Lângă casa mea a apărut un restaurant, într-o fostă clădire a unui teatru de vară concesionată de ... (vezi toată discuția)