avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... INCHEIEREA CONTRACTULUI DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

INCHEIEREA CONTRACTULUI DE MUNCA

Buna ziua,ma intereseaza sa stiu in cazul in care am avut contact de munca pe perioada determinata de 3 luni,iar aceasta perioada s-a incheiat si nu vreau sa prelungesc colaborarea cu acea firma , ce pasi sunt de urmat?
Cel mai recent răspuns: Edbah , utilizator 10:32, 20 Ianuarie 2010
La data la care expira cele 3 luni, pur si simplu nu va mai prezentati la munca.
O continuare = prelungire a contractului de munca nu se poate face decat cu acordul dvs., pe care nu il veti da (adica nu veti semna un act aditional de prelungire a contractului de munca).
Contractul expira de drept, astfel ca nu trebuie sa cereti incetarea lui sau sa va dati demisia.
Doar sa solicitati firmei sa vi se elibereze carnetul de munca, completat in consecinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca nesemnat de angajat alecsillidan alecsillidan Buna ziua. Am lucrat la o companie de la inceputul lunii iunie pana la inceputul lunii noiembrie cu contracte de munca pe perioada determinata de 3 ... (vezi toată discuția)
Act aditional al contractului individual de munca stefancbh stefancbh Buna Lucrez de 1 an si 5 luni in aceeasi firma. Am inceput cu un contract determinat pe 3 luni dupa care mi-a fost prelungit pe o perioada de 6 luni, iar mai ... (vezi toată discuția)
Urgent !! contract individual de munca Marbrax Marbrax Am si eu o problema Am un contract de munca pe perioada determinata ( 4 luni ) inregistrat la ITM ( am un exemplar ), dupa terminarea contractului patronul ... (vezi toată discuția)