avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diurna in teambuilding?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diurna in teambuilding?

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti in cazul unei deplasari (teambuilding sau similar) in care toate cheltuielile (inclusiv cele cu masa) sunt asigurate, mai trebuie acordata diurna participantilor?
Care este baza legala in oricare din cazuri?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:16, 4 Octombrie 2022
In teambuilding nu se acorda diurna.
Modul de desfasurare a teambuilding-ului se stabileste prin ROI al firmei.
Multumesc! Aveti o baza legala? (am citit, tot pe acest forum, ca fiind vorba de o delegatie indemnizatia de delegatie ar fi obligatorie - ea nefiind conexa cu cheltuielile suportate in delegatie)
Este corect ce ati citit pe Forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea diurnei danpascu danpascu Lucrez la o societate de transport unde administratorul, refuza sa imi acorde diurna de deplasare, eu desfasurind activitatea in toata tara ca sofer de tir,de ... (vezi toată discuția)
Diurna externa AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, va rog frumos sa imi raspundeti daca e posibil la urmatoarea intrebare: daca o unitate decide sa acorde 35Euro/zi diurna externa, iar in cazul in ... (vezi toată discuția)
H.g. 518/1995 50% diurna urgent sgilie sgilie Buna ziua, Am si eu o nelamurire referitoare la H.G. 518/1995 in cazul cursurilor de perfectionare, (formare profesionala Titlu VI, din Legea nr. 53/2003) ... (vezi toată discuția)