avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire cont
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont

Buna ziua! Soțul a primit poprire pe cont de la primarie. Când a întrebat daca ii va fi deblocat, pentru ca primeste doar drepturi salariale in acel cont, si compania va achita lunar 33% din venit, funcționara i-a spus ca nu ii va fi deblocat pana la achitarea integrala a sumei. Este legal si posibil asa ceva? Mulțumesc
Buna seara,

Consultati-va de urgenta cu un avocat pentru formularea unei contestatii la executare.
Formulați contestatie la executare in termen de 15 zile de la momentul la care ați luat la cunoștința de poprire.
Mulțumesc mult! Problema este ca sotul nu e in tara.. Am citit și faptul ca diurna nu poate fi poprita. Totusi funcționara nu doreste sa faca nimic sa contacteze firma angajatoare.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Octombrie 2022
B. U, utilizator
si care e problema ca sotul nu e in tara? contestatia la executare poate fi formulata prin avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mi s-a reținut suma poprită din pensie din greșeala funcționarului băncii. este legal ca în luna următoare să mi se poprească dublu? gedmiri gedmiri Am poprire pe pensie,1/3 din suma conform legii! Lunar merg la banca sa mi deblocheze suma ramasă, de obicei cam în 10_15 min se rezolva! Luna trecuta a ... (vezi toată discuția)
Executare silita Lentian Lentian Buna ziua, Am avut un contract de credit incheiat in 2007 cu o banca( descoperit de cont de 3 salarii) pe care nu l-am platit la timp pentru ca am intrat in ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar Iulia432 Iulia432 Buna ziua. Mi s-a pus poprire pe contulde salariu. Azi mi s-a blocat toata suma pe care o aveam in cont. Este legal? Au dreptul sa imi blcheze toate veniturile? (vezi toată discuția)