avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Pentru situatia in care as dori sa lansez o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Pentru situatia in care as dori sa lansez o petitie ...

Buna ziua! Pentru situatia in care as dori sa lansez o petitie la nivel public pentru a impiedica o situatie pe care o consider nedreptate din partea statului roman ce pasi ar trebui sa urmez? As dori sa ma adresez situatiei in care un barbat din iasi nu a primit recompensa in urma descoperirii unui obiect ce tine de patrimoniul national. Acesta a fost anchetat si are dosar penal, in loc sa fie recompensat de statul roman.

Va pot atasa aici un link [ link extern ] /
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:12, 4 Octombrie 2022
Cred ca nu are sanse la recompensa, abia sa scape de dosarul penal si o sa scape.
Ca treceau mai multe ore pana se dumirea, mai treaca, mearga, dar el il tinea de 3 ani in pod.
Oricum, petitie si daca faceti, e clar care va fi raspunsul- la ministerul culturii faceti. Mai departe, ar trebui statul sa fie dat in judecata, dar sansele sunt mici.
Ultima modificare: Marți, 4 Octombrie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dati in judecata pentru ca si-au construit singuri un pod furgim furgim Va rog sa cititi povestea si comentariile din linkul de mai ... (vezi toată discuția)
Poate ieși pe cauțiune dacă a fost prins cu ampfetamina ? germania Ioanabadalita24 Ioanabadalita24 Buna ziua, sunt in Germania ma aflu intr-o situație disperata datorită unui bărbat cu care am avut o relație de nici 2 luni, eu am 18 ani ... el are ... (vezi toată discuția)
Stadiu dosar penal costel58 costel58 Am facut o cerere la politie pentru aflarea stadiului unui dosar penal aflat in faza de urmarire penala in rem . Mi s-a transmis un raspuns prin care sunt ... (vezi toată discuția)