avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... INSTRAINAREA UNUI TEREN CONSTITUIT IN BAZA LEGII 18
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

INSTRAINAREA UNUI TEREN CONSTITUIT IN BAZA LEGII 18

Poate fi instrainat un teren dobandit prin CONSTITUIRE in baza Legii 18/1991 daca proprietarul a primit titlul de proprietate abia in anul 2002?
Care este DATA INSCRIERII PROPRIETATII -având in vedere dispozitiile art. 32 din lege - anul 2002 sau anul 1991?
Cel mai recent răspuns: busi , utilizator 16:02, 15 Septembrie 2006
2002

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrainarea unui teren constituit in baza legii 18 crash crash Poate fi instrainat un teren dobandit prin CONSTITUIRE in baza Legii 18/1991 daca proprietarul a primit titlul de proprietate abia in anul 2002? Care este ... (vezi toată discuția)
Problema. cumparare apartament constructie noua mihapet mihapet Buna ziua. Anul trecut am facut un pre-contract de vanzare cumparare pentru un teren in bloc nou. Acum am primit un mail din care am dedus ca acel teren este ... (vezi toată discuția)
Termenul 10 ani din lg 18 ionutanton777ro ionutanton777ro Cunoaste cineva daca exista o decizie din 2008 sau 2007, data de Inalta Curte, in Sectii Unite, cu privire la aplicarea unor prevederi din legea 18/1991 ... (vezi toată discuția)