avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... INSTRAINAREA UNUI TEREN CONSTITUIT IN BAZA LEGII 18
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

INSTRAINAREA UNUI TEREN CONSTITUIT IN BAZA LEGII 18

Poate fi instrainat un teren dobandit prin CONSTITUIRE in baza Legii 18/1991 daca proprietarul a primit titlul de proprietate abia in anul 2002?
Care este DATA INSCRIERII PROPRIETATII -având in vedere dispozitiile art. 32 din lege - anul 2002 sau anul 1991?
Cel mai recent răspuns: Costa Gavras , utilizator 20:49, 22 Octombrie 2006
Instrainarea se poate face dupa 10 ani, din momentul eliberarii Titlului de Proprietate.
In celalalt caz ar fi insemnat ca instrainarea s-ar fi putut face in anul 2002, lucru imposibil deoarece nu exista POSESIA si PROPRIETATEA !
Logic, nu?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrainarea unui teren constituit in baza legii 18 crash crash Poate fi instrainat un teren dobandit prin CONSTITUIRE in baza Legii 18/1991 daca proprietarul a primit titlul de proprietate abia in anul 2002? Care este ... (vezi toată discuția)
Termenul 10 ani din lg 18 ionutanton777ro ionutanton777ro Cunoaste cineva daca exista o decizie din 2008 sau 2007, data de Inalta Curte, in Sectii Unite, cu privire la aplicarea unor prevederi din legea 18/1991 ... (vezi toată discuția)
Problema. cumparare apartament constructie noua mihapet mihapet Buna ziua. Anul trecut am facut un pre-contract de vanzare cumparare pentru un teren in bloc nou. Acum am primit un mail din care am dedus ca acel teren este ... (vezi toată discuția)