avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Cum trebuie procedat in cazul in care se ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Cum trebuie procedat in cazul in care se doresc modificari ...

Buna ziua,

Cum trebuie procedat in cazul in care se doresc modificari in continutul conventiei incheiate in urma divortului la notar cu minor de acum 8 ani? In prezent minorul are aproape 10 ani.
Si anume, se doreste schimbarea domiciliului minorului de la parintele rezident, la cel nerezident, inclusiv schimbarea pensiei alimentare de la parinte nerezident la cel rezident, conform conventiei incheiate anterior.
Deasemenea se doreste si schimbarea la alta scoala in urma schimbarii de domiciliu al minorului.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 12:19, 6 Octombrie 2022
Mergeti la avocat ca sa sesize instanta competenta.
Nu se mai poate la notar.

Scris din Bucuresti 2022
Din pacate dincolo de momentul conventie incheiate cu ocazia divortului notarul public nu mai are competenta in reglementarea relatiilor parentale.

In acest caz trebuie sa va adresati direct instantei de judecata in fata careia veti putea incheia o tranzactie in sensul celor dorite de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie minor din concubinaj prin mediere herminast herminast Este vorba despre un copil de 14 ani, fata, care doreste sa studieze la tatal ei in SUA, cetatean roman rezident acolo dar care vine in tara destul de des. ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face legal in acest caz special? divort cu minori doryen doryen iata pe scurt cazul: Dupa patru ani de casatorie legala,sotia este fortata sa plece din domiciliul conjugal de carte sot, care pe motiv de ... (vezi toată discuția)
Acord schimbare domiciliu minor escu75 escu75 parinti divortati la tribunal, domiciliul la mama. minorul are 12 ani. parintii cad de acord dupa cativa ani cu schimbarea domiciliului la tata, in acelasi ... (vezi toată discuția)