avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un manager de resurse umane poate asista o persoana la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un manager de resurse umane poate asista o persoana la negocierea ...

Un manager de resurse umane poate asista o persoana la negocierea contractului de munca, conflicte privind exercitarea contractuluii de munca etc. in conditiile in care managerul de resurse umane are un PFA, nu face parte din firma unde e angajata persoana ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:17, 6 Octombrie 2022
La negocierea, incheierea sau modificarea contractului individual de munca ori pe durata concilierii unui conflict individual de munca, oricare dintre parti poate fi asistata de catre un consultant extern specializat in legislatia muncii sau de catre un reprezentant al sindicatului al carui membru este, conform propriei optiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua prin codul muncii se precizeaza ca in cursul cercetarii ... mmarianne mmarianne Buna ziua Prin Codul Muncii se precizeaza ca in cursul cercetarii disciplinare, salariatul are dreptul sa să fie asistat, la cererea sa, de către un ... (vezi toată discuția)
Demisie sau cercetare disciplinară Bleach1 Bleach1 Bună ziua. Vă rog frumos să mă ajutați cu un sfat, nu știu cum să procedez. Lucrez într-o corporație mare în departamentul de resurse umane și ... (vezi toată discuția)