Bună ziua! Am înființat o firmă în noiembrie 2021 , dar apoi nu am pus nimic pe firmă , nu am avut contabil și nu am depus declarațiile la ANAF , pe firmă s-au emis doar două facturi pentru închirierea spațiului social ,acum aș vrea să închid firma , dar am înțeles că trebuie depuse din urmă declarațiile și bilanțul la ANAF pentru a începe procedurile pentru radiere. Se mai poate face ceva acum?
Da va trebui sa depuneti la ANAF declaratiile 100 cu impozitul pe zero pe trim 4 2021 , TRIM 1 2022 , trim 2 2022 , trim 3 2022 ( in total 4 declaratii ) si bilantul pe 2021 .
Ce amenda ar fi?
alegbob
Buna ziua !
Am un SRL eșuat fără activitate , neplatitor de TVA din 2018. In 2019 a înregistrat niște cheltuieli pe o scurta perioada de timp cu ... (vezi toată discuția)
Inactivitate srl
paul309
Buna ziua!
In data de 21.09.2018 am infiintat o firma SRL, care pana acum n-a avut niciun fel de activitate, n-am declarat punctul de lucru si am depus ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.