avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti ce ar fi bine sa fac ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti ce ar fi bine sa fac in urmatoarea ...

Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti ce ar fi bine sa fac in urmatoarea situatie: contractul de vanzare cumparare apartament este datat cu 7 luni inantea pronuntarii hotararii de divort. La vremea aceea nu am facut partaj, apartamentul fiind repartizat cu rate lunare, iar fostul parasise domiciliul inainte de semnarea contractului care este pe numele meu.
Fostul sot mai are 3 copii din 2 casatorii.
Noi avem impreuna 1 copil.
Ca sa fie toate lucrurile in regula pentru copilul meu, banuiesc ca trebuie sa fac ceva pasii ca sa nu ramana descoperite 7 luni (pentru care ar putea avea pretentii copii din celelalte casatorii)
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 18:07, 6 Octombrie 2022
Copiii din celelalte căsătoriipot avea pretenţii doar după decesul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort la notar cu 2 copii minori soso39 soso39 Buna seara. Am hotarat amiabil cu sotia sa divortam la notar. Am fost de acord ca domiciliul copiilor sa fie la actuala locuinta si sa platesc 1/3 din venit ... (vezi toată discuția)
Lamuriri partaj goguta10 goguta10 Buna ziua, impreuna cu sotul meu am achizitionat un apartament la care mai avem si acum credit la banca.In urma divortului de el am ramas cu copilul in acel ... (vezi toată discuția)
Din casatorie mixta, proprietate pe numele sotiei din venituri proprii de dinaintea casatoriei, sotul actual semnand ca nu are nici un fel de pretentie nici prezenta nici viitoare pmarinoiu pmarinoiu Am fost vaduva si m-am recasatorit.Am avut un apartament numai pe numele meu inainte de a ma recasatori, pe care l-am vandut in timpul re-casatoriei. Cu banii ... (vezi toată discuția)