avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... BUNĂ ZIUA AS DORI SA AFLU DACĂ AM DOSAR PENAL
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

BUNĂ ZIUA AS DORI SA AFLU DACĂ AM DOSAR PENAL

Buna ziua am si o intrebare :cum pot sti daca am vreun dosar penal sau vreo sentinta pe numele meu daca eu nu sant in tara si pe adresa respectiva nu ajung notificarile sau instiintarea,Va multumesc!:sorry:
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 13:25, 7 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,
în cazul în care ați dat vreo declarație în față unui polițist vă puteți interesa la secția de poliție unde ați dat declarația, sau puteți ruga pe cineva să se intereseze.
În lipsa unei împuterniciri oficiale este posibil să nu primească răspuns, dar poate încerca - explicând situația, eventual comunicând datele dvs de contact (telefon, adresa unde vă aflați efectiv).
Dacă nu aveți cunoștință de vreun proces care să vă vizeze, țineți legătura cu vecinii de la domiciliu, îi înștiințați despre datele la care puteți fi contactată, eventual să verifice din când în când cutia poștală.
Ar mai fi varianta să înșțiințați despre situație, tot așa printr-un vecin amabil, pe polițistul de zonă.

În ceea ce privește o eventuală sentință, sau dosar al cărui stadiu a depășit urmărirea penală și se află sau s-a aflat pe rolul unei instanțe, puteți verifica pe siteul [ link extern ]

Succes!
Ultima modificare: Vineri, 7 Octombrie 2022
Francisc Gerber, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soluție dosar penal teodorescu_mgv@yahoo.com teodorescu_mgv@yahoo.com Buna seara, o întrebare, socrul meu a avut un conflict cu cumnata lui, individa l-a reclamat la politie, a fost chemat a dat declarație , acest lucru ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla daca am dosar penal sau am fost condamnat? costy_31 costy_31 Buna ziua am si o intrebare :cum pot sti daca am vreun dosar penal sau vreo sentinta pe numele meu daca eu nu sant in tara si pe adresa respectiva nu ajung ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis suspendat Daniel85 Daniel85 Pe data de 31.11.2008 mi s-a suspendat permisul de conducere pentru numere expirate in judetul Salaj iar eu sunt din Vaslui. Problema mea este cand o sa imi ... (vezi toată discuția)