avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua,cum pot contesta și suspenda o poprire ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua,cum pot contesta și suspenda o poprire pusă pe pensia ...

Bună ziua,cum pot contesta și suspenda o poprire pusă pe pensia mamei mele aceasta având 85 de ani.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:23, 8 Octombrie 2022
Trebuie verificat dacă a survenit prescripția executarii silite în primul rand.Pare sa fie un credit vechi și trebuie contestat.
Apoi, alte aspecte.
Mergeti urgent la avocat pentru verificarea legalității.

Scris din București 2022
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Octombrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutii pentru a scapa de executarea silita a creditelor Nata88 Nata88 Buna ziua, Un angajat are propripe pe o parte din salariu, ca urmare a executarii silite pentru un credit de 3100 lei nerambursat. Astazi societatea a primit ... (vezi toată discuția)
Dosar de executare silita inchis si creanta intoarsa la banca dupa >3 ani; este legal? baucucu baucucu Am avut doua credite la o banca comerciala care au ramas restante si au fost trimise in executare dupa o perioada. Executorul a pus poprire pe conturi si timp ... (vezi toată discuția)
Am primit somatie de la un executor judecatoresc ,hotararea instantei ... dana_gorj dana_gorj am primit somatie de la un executor judecatoresc ,hotararea instantei de incuviintare a executarii silite la cererea unui recuperator de creante; debitul ... (vezi toată discuția)