Păi de ce nu ați început cu banii? :)))))))) Romantic, romantic, dar ați păstrat bonurile fiscale. O măsură de prevedere neașteptată la un romantic incurabil. :))))))))
În fine, despre ce sume discutăm, cheltuite exact pe ce și cum ați fost convins să le cheltuiți? Ați făcut diverse achiziții dumneavoastră că ați vrut sau doamna în cauză v-a cerut și v-a determinat cu specularea cinică a sentimentelor pe care i le nutreați?
În cazuistica de înșelăciune există și specia escrocului sentimental, dar existența faptei penale depinde de detaliile concrete ale cazului. Prin urmare, mai bine contactați un avocat căruia să-i povestiți de-a fir a păr, sub protecția confidențialității profesionale.
Silanghi Simion a scris:
Pai bun, sa zicem ca sunt o fire mai firava si naiva de fel (fara scoala vietii sau a strazii), una care a crezut in romantism. Nu se poate face nici macar o plangere de inselaciune (art. 244)? Doarece aceasta a profitat si financiar de pe mine, iar eu inca mai am bonurile fiscale. Persoana respectiva ar avea probleme psihice (depresie,schimbari bruste de stare , multiple tentative de suicid si semne pe corp) si am mesaj vocal cu amenintare, ca "poate sa fie si o persoana rea", ca "merge cu telefonul la politie, pentru santaj si hartuire". Eu unu i-am vorbit frumos, calm si nu am amenintat, sau santajat sau hartuit, si nu stiu daca o sa faca pasul acesta, deoarece s-ar descoperii de relatia avuta intre noi.