avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Chiriași echipa de construcții, probleme. Am de 3 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Chiriași echipa de construcții, probleme. Am de 3 luni echipa ...

Chiriași echipa de construcții probleme

Am de 3 luni echipa aceasta și de cadn au venit sunt doar probleme . Doar la ei s a stricat scurgerea sub cada , sunt 6 oameni care fac dus unul după altul zilnic . Mi au scos firele de alimentare la frigider și minau spus sa le iau altul că e defect .

Acum au ploșnițe zic ei, că îi pișcă in pat , dar eu nu am avut niciodată așa ceva în apartamentul acela în care de ani de zile au stat chiriași . Deci în câteva luni au apărut gândaci bucătărie fiindcă țin resturi acolo , și mă acuză pe mine , mi au spus urgent sa trimit firma specializata. Am cumpărat soluții și am dat eu .
Am vb la asociație le am arătat pozele lor că eu nu am văzut nimic și au zis că sunt gândaci de la starea de murdărie a locației , au fost la toți locatarii și nimeni nu are așa ceva. In plus le am spus să facă curat și abia au făcut ceva de fațadă, dar miroase a țigară și pereții au niste moarte de luni de zile . De fiecare data le zic ba că au lăsat zeama din congelator și a curs pe parchet ba alta și văd că tot ei au pretenții .
M am uitat pe lege și am vb , deratizare pe scara e făcut și dezinsecție pe 15 iunie .
Ce obligătii mai am eu in afara de a ii evacua și a le cere lor să aducă firma sa nu îmi lase apartamentul infestat ?
Cel mai recent răspuns: radulucian 22 , utilizator 22:55, 16 Octombrie 2022
Așa e , aveți dreptate, și așa nervii mei sunt cam uzați:) .
ideea e că e înspre iarna de acum și aștept să discut despre asta cu patronul ,poate are de gând să facă ceva la final , macar o ozonificare sau sa scoată cumva mirosul . Dacă nu are nimic de gând , analizez dacă as avea chiriași lunile astea si ii propun să încheiem .

ibn a scris:

Dumneavoastra cat si ei confundati apartamentul in cauza cu caminul muncitoresc de odinioara. Nu cred ca merita incasarea chiriei in atare conditii, caci si nervii dvs au o valoare. Deci solutia radicala evacuarea dupa notificarea prealabila. Daca continuati, problemele vor fi continui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invazie gandaci Adriana68 Adriana68 Dupa anveloparea blocului, ne-am trezit cu invazie de gandaci. Degeaba fac eu in apartament deratizare, caci vin de la vecinii de aprtament cu care am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. intrebare: chiriasul plateste cu intarziere chiria ... ComN ComN Buna ziua. Intrebare: chiriasul plateste cu intarziere chiria si refuza sa o faca bancar, am platit eu intretinerea pe 2 luni deoarece avea restanta pe iulie ... (vezi toată discuția)
Apartament luat in chirie , cui ii revin costurile de reparatie pe scara blocului? Tutuianu1991 Tutuianu1991 Buna ziua anul trecut am luat un aprtament in chirie , toate bune pana cand ceilalti locatari si administratorul au decis ca fost teava de evacuare a ... (vezi toată discuția)