avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. daca printr-o sentinta judecatoreasca s-a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. daca printr-o sentinta judecatoreasca s-a dispus constatarea ...

Buna seara. daca printr-o sentinta judecatoreasca sa dispus constatarea nulitatii absolute a unei suprafete de teren prin modificarea titlului de proprietate fapt care sa produs dar nu pot sa radiez aceasta suprafata din cartea funciara,instanta doar a mentionat numarul cadastral fara alte referiri la aceasta rectificare.Eu am depus la ocpi sentinta definitiva si certificatul de mostenitor si am primit incheirea de respingere a cererii privind radierea. Nu stiu ce am gresit,iar daca ar fi cineva competent sa ma lamureasca ia-si multumi foarte mult.
Cel mai recent răspuns: petre_marian , utilizator 13:29, 10 Octombrie 2022
dispus constatarea nulitatii absolute a unei suprafete de teren

Vedeti ce scrie in hotarare exact ( ca nu terenul e nul),ce ati cerut dvs si ce scrie in incheierea de respingere.
Buna ziua .In hotarare scrie ca se constata nulitatea absoluta partiala a unui titlu de proprietate si implicit eliberarea unui nou titlu .Am luat legatura cu registratorul sef care m-a informat ca trebuie sa existe o legatura intre sentinta si cartea funciara spunandu-mi ca trebuie ca notarul la care am facut suplimentul certificatului de mostenitor trebuie sa-mi elibereze inca un supliment la certificatul de mostenitor prin care sa se arate ca acel teren imi apartine.Eu la cateva zile de la eliberarea certifiatului de mostenitor am trimis prin e-mail o adresa la primarie pentru a fi inregistrat fiscal.oare aceasta nu reprezinta o dovada precum ca nu pot plati impozitul pe un teren care apartine altei persoane. Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare Bytusi211 Bytusi211 mi S a reconstituit dreptul de proprietate pe baza legii fondului funciar dupa autorul nostru pf teren din cartea funciară in care pârâta a fost ... (vezi toată discuția)
Ce mai putem face, din moment ce hotararea este definitiva si irevocabila ? kamys kamys In anul 1994 am intrat, impreuna cu fratele tatalui, in posesia unui teren extravilan cu suprafata de 1,2000 ha teren arabil, mostenire de la stra-stra-bunici ... (vezi toată discuția)
Reînscriere certificat de moștenitor în cf vidoqc vidoqc In 2011 am înscris un Certificat de Moștenitor în CF Bistrița și mi-am întabulat dreptul de proprietate. (Atenție, nu am avut TITLU de ... (vezi toată discuția)