avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care sunt pasi pt indiviziunea unui teren cu casa? ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care sunt pasi pt indiviziunea unui teren cu casa? Mostenirea ...

Care sint pasi pt indiviziunea unui teren cu casa? Mostenirea de la bunicul, 3 mostenitori. Unchiul si 2 mostenitori dupa mama care a decedat. S-a facut succesiunea dupa mama, Fratele meu si cu unchiul vor sa vinda, eu nu. Ei au decis sa faca scoatere din indiviziune. Intrebare mea este cum se face indiviziunea ,eu ramin cu 1/4 sau ei sint obligati sa-mi plateasca partea?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:27, 10 Octombrie 2022
Fie primiți o parte din bun/bunuri (dacă împărțirea fizica este posibila), fie primiți o sulta.
În ambele cazuri, va hotărî judecătorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, doresc o parere juridica, daca se poate, cu privire ... alinacosmina alinacosmina Buna ziua, Doresc o parere juridica, daca se poate, cu privire la o mostenire. Este vorba de o casa cu suprafata de 14 ari, mostenirea este de la bunici ... (vezi toată discuția)
Mostenire, intabulare, iesire din indiviziune florentina1990 florentina1990 Buna seara. In urma decesului bunicului meu, tatal meu a mostenit o bucata de pamant din partea bunicului pe care ne am construit o casa. Acum a decedat si ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme!ajutor! dani3lla dani3lla :((:((Buna seara! Ce parere aveti:in urma unei succesiuni introduse in instanta poate sa mi ia o parte din casa, fara ca eu sa fiu de accord?! Sa va spun ... (vezi toată discuția)