avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... În ce măsură pot sa înfiez copilul unei prietene ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

În ce măsură pot sa înfiez copilul unei prietene care ...

În ce măsură pot sa iau copilul unei prietene de a mea care nu si l doreste pe numele meu?
Doar daca il adoptati.
Trebuie să am atestat?

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Doar daca il adoptati.

Mergeti la dgaspc , ei va asista si va indruma pe parcursul procesului de adopție..
Prin procedura de adopție, dacă aveți acordul părinților minorului se parcurge destul de ușor procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara- schimbare nume copil ContSters436518 ContSters436518 Sunt divortata, si am un copil de 11 ani. Acum sunt intr-o relatie de concubinaj,am impreuna cu concubinul meu o fetita. El doreste ca , baietelul meu sa-i ... (vezi toată discuția)
Trecere copil pe numele prietenului Alex 640 Alex 640 Cum pot trece fata pe numele viitorului soț? Am o fetita cu altcineva si vrem sa o trecem in certificat unde are linie la data pe viitorul soț. Ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Adoptie copil din afara casatoriei flory_eu flory_eu Buna seara,am nevoie de de sfaturi si indrumari va rog pe cei care pot sa=mi dea niste raspunsuri Acum 13 ani am nascut un copil dintr-o relatie de concubinaj ... (vezi toată discuția)