In cadrul apelului impotriva unei sentinte civile se pot depune 2 cereri de apel privind capete de cerere diferite? Se plateste de 2 ori taxa de timbru? Mi-am dat seama ca vreau sa depun apel si pe un alt capat de cerere fata de cele pentru care am depus deja si sunt inca in termen si doream sa stiu daca e posibil.
Nu trebuie neapărat formulat alt apel îl redactati ca o cmpletare a motivelor de apel formulate inițial.Cu timbrajul.nu.va grăbiți o sa va pună instanta în vedere sa timbrati suplimentar dacă mai e cazul.Motivele de apel ar trebui redactate de avocat deoarece ar trebui criticata soluția primei instante,motivele/,,argumentele care au stat la baza pronunțării acesteia.Pe mine nu ma deranjează ca dvs sau alți justitiabili considera ca se pot reprezenta singuri sau ca își pot motiva singuri căile de atac (deși în tarile civilizate acest lucru nu e permis)ma uimește atunci când pierd ,au impresia ca li se face o nedreptate,ca sistemul e corupt dar nu își imaginează ca poate au greșit singuri...Oricum succes.
Taxe judiciare
timpuriu
Pentru instanta de fond am platit taxe judiciare ptr fiecare capat din cerere , am depus 4 chitante , acum am depus cerere de apel , intrebarile mele.
... (vezi toată discuția)