avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In cadrul apelului impotriva unei sentinte civile se ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

In cadrul apelului impotriva unei sentinte civile se pot depune ...

In cadrul apelului impotriva unei sentinte civile se pot depune 2 cereri de apel privind capete de cerere diferite? Se plateste de 2 ori taxa de timbru? Mi-am dat seama ca vreau sa depun apel si pe un alt capat de cerere fata de cele pentru care am depus deja si sunt inca in termen si doream sa stiu daca e posibil.
Cel mai recent răspuns: ValentinPiturca20 , utilizator 16:30, 12 Octombrie 2022
da, este posibil. platiti taxa de timbru pentru motivul de apel invocat.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie neapărat formulat alt apel îl redactati ca o cmpletare a motivelor de apel formulate inițial.Cu timbrajul.nu.va grăbiți o sa va pună instanta în vedere sa timbrati suplimentar dacă mai e cazul.Motivele de apel ar trebui redactate de avocat deoarece ar trebui criticata soluția primei instante,motivele/,,argumentele care au stat la baza pronunțării acesteia.Pe mine nu ma deranjează ca dvs sau alți justitiabili considera ca se pot reprezenta singuri sau ca își pot motiva singuri căile de atac (deși în tarile civilizate acest lucru nu e permis)ma uimește atunci când pierd ,au impresia ca li se face o nedreptate,ca sistemul e corupt dar nu își imaginează ca poate au greșit singuri...Oricum succes.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Octombrie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Se judeca separat sau în cadrul aceluiași termen?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cateva intrebari simple despre apel vasile8769 vasile8769 Vreau sa depun o cerere de apel dar imi este neclar: - daca depun doar cererea simpla sau mai trebuie sa atasez vre-un alt act ? (scria undeva despre un ... (vezi toată discuția)
Cum se anuleaza o hotarare de divort ChristianM ChristianM Am divortat de sotie pe 21 februarie a.c.; inca nu am primit nici unul dintre noi sentinta, pe care insa am consultat-o pe sit-ul internet al judecatoriei. ... (vezi toată discuția)
Taxe judiciare timpuriu timpuriu Pentru instanta de fond am platit taxe judiciare ptr fiecare capat din cerere , am depus 4 chitante , acum am depus cerere de apel , intrebarile mele. ... (vezi toată discuția)