Pai daca recomandati utilizatorului sa introduca divort si partaj si sa mai faca si tranzactie in ceea ce priveste partajul ce rost mai are ca actiunea de furt intre soti sa mearga mai departe? Asa, de amorul artei sau din razbunare ca l-a parasit?
La politie nu e musai sa se faca intelegeri dar asta nu inseamna ca nu se poate! Utilizatorul poate sa ii spuna(nu sa si scrie) politistului care efectueaza cercetarea ca este de acord sa se impace daca i se va restitui jumatate din suma. Politistul va spun eu ca va fi chiar bucuros si va insista chiar el pe langa sotia acestuia numai ca sa scape de un dosar. Mai trebuie vazut daca si soata hoata va dori sa dea banii. Oricum cu aceasta planegere penala care se poate retrage cand intervine impacarea partilor utilizatorul isi are la mana sotia. Si sa nu uitam ca exista si o pedeapsa pt aceasta infractiune. .... Suna putin a santaj dar daca ajungem sa calcam peste orice de ce sa nu procedam si in acest caz ca atare. Adica sa ne aparam propriile interese ca de nu.... uite ce se intampla.
Ce pedeapsa este pentru cel ce comite furtul intre soti?
Sotia imi spune ca nu se mai pedepseste in Noul Cod penal. Oare?
Daca nu vrea sa inapoieze jumatate din suma, ce am de facut?
Cine va trebuie sa plateasca taxa de partaj? Cel care cere ca partajul sa fie facut?
Daca in urma sentintei de divort, sotia va obtine copilul, ea va vrea sa plece cu copilul din tara. Eu daca am program de vizita la copil, ea va putea sa paraseasca tara cu copilul? Cat timp dureaza divortul, daca sotia nu este de acord?
~ final discuție ~