avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de colaborare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de colaborare

pana anul asta intre univ de medicina si spitale se incheiau niste protocoale, prin care se asigura colaborarea acestor institutii in sensul primirii la practica a studentilor si tinerilor absolventi. de anul asta, odata cu legea 95/2006, nu se mai numesc protocoale, ci contracte de colaborare.
intrebarea mea este urmatoare: credti ca este intemeiata cererea spitalelor de a incheia aceste contracte cu titlu oneros, atata timp cat in legea sanatatii si in legea invatamaneutlui nu se precizeaza nicaieri de o plata in acest sens?
mai mult decat atat univ de medicina are in proprietate mare parte din aparatura ce se foloseste in spitalele universitare, deci practic le pune la dispozitie si echipament si oameni...
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 22:31, 17 Septembrie 2006
cred ca da. daca legea nu interzice .. atunci spitalele poti cere bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal rezident an 1 LauraPN29 LauraPN29 Bună seara! Am și eu o situație și sper că mă poate lămuri cineva, pentru că sunt complet în ceață și nu găsesc nicăieri ceva clar. Poate a mai ... (vezi toată discuția)
Cas refuza scutirea de la plata taxelelor pentru doctoranzi mitachealina mitachealina CAS refuza acordarea scutirii de la plata taxele pentru CAS aferente pentru doctoranzi. Cadrul legilsativ exista, prin legea 309/2024, care modifica legea nr ... (vezi toată discuția)
Calitate asigurat cnas caramileam caramileam Buna ziua, Pe scurt, nu indeplinesc calitatea de asigurat pentru ca am 26 de ani, desi sunt student. Conditia lor este simpla, sa am intre 18-26 de ani si sa ... (vezi toată discuția)