Ce cale extraordinara de atac se face in penal, impotriva unei solutii [hotarari] definitive a camerei preliminare a unei judecatorii, care are incadrarea gresita a solutiei, nu are motivare si nu indeplineste conditiile recursului in casatie. Solutia [hotararea] este data la o plangere impotriva unei Ordonate de clasare a unei cauze penale [dosar penal] puse in miscare. Impotriva Ordonantei s-a facut initial o palngere[contestatie] la primul procuror, care a refuzat sa raspunda tacit - adica nu a raspuns deloc , nci in termenul legal, nici dupa aceea.
Pentru ca Legea nu prevede asa ceva, a oferit ocazia unui politist si procuror ,,sa serveasca" un dezvoltator cu multi bani si sa-l scape de raspundere penala si civila! Au speculat un mic vid al legii. S-au folosit de tertipuri si actiuni ne profesioniste, care ii descalifica! Dar sunt aspecte de NULITATE - SOLUTIE FARA MOTIVATIE SI SOLUTIE INCADRATA GRESIT = respinsa plangerea ca nefondata cand nu s-a pus in miscare cercetarea penala art341 (6) a). dar din Referatul politistului reiese ca s-a pus in miscare actiunea penala prin Ordonanta>. Unde sesisez aceste Nulitati - prin ce cale extraordinara de atac, pentru ca solutia este definitiva.
Multumesc. AM CUMPARAT DE LA UN DEZVOLTATOR CU PLATA INTGRALA UN APARTAMENT,. aDUPA 2 SAPATAMANI L-AM LUAT IN PRIMIRE PRIN PROCESVERBAL, AM INCEPUT SA PUN IN FUNCTIUNE UTILITATILE,SI SA-L MOBILEZ, AM CONSTAT GRESELI DE CONSTRUCTIE SI MONTAJ- AM SESSIZAT DEZVOLTATORIUL, PENTRU REPARATII IN GARANTIE SI EL A INTRAT CU ANGAJATII IN APARTAMENT, [NU S-A STABILIT CUM]. MI-AU SECHESTRAT BUNURILE SI LE-AU DEPOZITAT UNDEVA, CERANDU=MI SA PLATESC CHIRIA DE DEPOZITARE DACA VREAU SA-MI DEA LUCRURILE INAPOPI. DE UN AN SI 10 LUNI SUNT FARA LOCUINTA, SI FARA BUNURI. IAR POLITISTUL SI CU PROCURORUL DE CAZ AU STABILIT CA FAPATA NU ESTE PREVAZUTA DE LEGE!! Asa ca, ce sa-mi faca CSM-ul? Cel mult il sanctioneaza disciplinar pe procuror,, care se pare ca a mai fost sanctionat o data. Iar pana la CEDO te manaca ,,sfintii" si costa, iar eu nu am atatia bani!
Ceata groasa
CRISTY40
Am un proces in Portugalia contra unei companii de asigurari si a firmei angajatoare in urma unui grav accident de munca, proces inceput in Martie 2003!!
... (vezi toată discuția)