avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună dimineața! Fostul meu soț e medic anestezist. ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună dimineața! Fostul meu soț e medic anestezist. Conform ...

Bună dimineața! Fostul meu soț e medic anestezist. Conform sentinței de divorț, trebuie să-mi dea 1/2 din venitul net realizat. Suma pe care o primesc nu reprezintă 1/2 din venitul lui. Am înțeles din surse sigure că își pune gărzile pe PFA. Am depus cerere către executorul din localitatea unde el profesează. Acesta spune că a anunțat ANAF-ul care, chipurile, a făcut verificări. Răspunsul executorului a fost că fostul meu soț nu dispune de un venit mai mare decât cel din care îmi virează pensia alimentară. Întrebarea mea e dacă legea îi permite să își pună gărzile pe PFA, atâta timp cât are de plătit pensie alimentară la 3 copii. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:50, 17 Octombrie 2022
daca le presteaza ca persoana fizica autorizata care are contract cu spitalul sau ce e...
nu e obligat sa le presteze ca angajat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu contează cum își pune gărzile,important este ca executorul sa identifice veniturile realizate și sa puna in executare hotărârea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. acum 3 ani, prin hotărâre judecătoreasca s-a ... starlight87 starlight87 Bună seara. Acum 3 ani, prin hotărâre judecătoreasca s-a stabilit custodia comună și, de asemenea, plata unei pensii alimentare de 1/4 din venituri. De ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara iusty75 iusty75 Eu și fostul meu soț avem custodie comună . În cazul în care as solicita că cei 4 copii să fie doar în custodia mea, ar mai beneficia copiii de pensie ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc Georgeta_E Georgeta_E Buna ziua, Pe scurt: am sentinta civila definitiva si irevocabila din 2014 referitoare la divort, domiciliu copii, pensie alimentara. Cu privire la pensie ... (vezi toată discuția)