avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună dimineața! Fostul meu soț e medic anestezist. ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună dimineața! Fostul meu soț e medic anestezist. Conform ...

Bună dimineața! Fostul meu soț e medic anestezist. Conform sentinței de divorț, trebuie să-mi dea 1/2 din venitul net realizat. Suma pe care o primesc nu reprezintă 1/2 din venitul lui. Am înțeles din surse sigure că își pune gărzile pe PFA. Am depus cerere către executorul din localitatea unde el profesează. Acesta spune că a anunțat ANAF-ul care, chipurile, a făcut verificări. Răspunsul executorului a fost că fostul meu soț nu dispune de un venit mai mare decât cel din care îmi virează pensia alimentară. Întrebarea mea e dacă legea îi permite să își pună gărzile pe PFA, atâta timp cât are de plătit pensie alimentară la 3 copii. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:50, 17 Octombrie 2022
daca le presteaza ca persoana fizica autorizata care are contract cu spitalul sau ce e...
nu e obligat sa le presteze ca angajat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu contează cum își pune gărzile,important este ca executorul sa identifice veniturile realizate și sa puna in executare hotărârea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. acum 3 ani, prin hotărâre judecătoreasca s-a ... starlight87 starlight87 Bună seara. Acum 3 ani, prin hotărâre judecătoreasca s-a stabilit custodia comună și, de asemenea, plata unei pensii alimentare de 1/4 din venituri. De ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara iusty75 iusty75 Eu și fostul meu soț avem custodie comună . În cazul în care as solicita că cei 4 copii să fie doar în custodia mea, ar mai beneficia copiii de pensie ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta dupa divort cerebel33 cerebel33 Buna dimineata, exista posibilitatea din punct de vedere legal,ca intr-un dosar de partaj fosta sotie sa-i ceara ex sotului ca acesta sa-i asigure o locuinta ... (vezi toată discuția)