avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare bani card credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare bani card credit

as dori si eu o sugestie cum pot sa-mi recuperez 3 sume de bani sustrase in urma cu 2 zile de pe card. am vrut sa fac o plata catre un comerciant din afara, in valoare de 597 lei. Am vazut ca suma este luata fara a mi se cere parola 3D. Am sunat la banca dupa 5 min , intre timp am primit si mesaj de la banca ca au fost facute 3 plati de 848 lei ,867 si 848 lei.(in acelasi minut si banca nu s-a autosesizat) .mi s-a spus ca banii sunt deja luati . am depus 3 cereri de refuz plata . a doua zi mi s-a spus ca nu este frauda deoarece eu am introdus datele cardului. este adevarat dar nu stiam in ce conditii se face plata ( fara 3D) si nu aveam de unde sa stiu ca va fi o plata multiplicata. Ce ma sfatuiti sa fac ? multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:17, 17 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la IGPR sa depuneți plângere penală dacă este frauda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda bancara razvancrg razvancrg Buna ziua, Am fost vitima unei fraude bancare pe data de 25.07.2015, din contul meu s-au facut 5 tranzactii online catre UK, in valoare totala de 4700 lei, ... (vezi toată discuția)
Frauda card bancar visa - 3d online paulwushu paulwushu Buna seara, N-am crezut ca voi fi nevoit sa apelez la ajutor, dar am nevoie va rog. 10Dec17 Ma aflu in cazul in care cineva mi-a folosit cardul visa pt ... (vezi toată discuția)
Card fraudat banca katypink katypink Buna ziua si va multumesc pentru citirea acestui mesaj.Am constatat cu stupoare aceasta saptamana fraudarea cardului meu [editat] Au fost efectuate ... (vezi toată discuția)