avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. As vrea sa-mi iau 3 zile de concediu de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. As vrea sa-mi iau 3 zile de concediu de odihna la ...

Buna ziua. As vrea sa-mi iau 3 zile de concediu de odihna la lucru. Sefa zice ca nu este posibil din punct de vedere legal deoarece sunt angajata de 2 luni jumate la acest loc de munca.
Este trecut in lege un timp minim care trebuie sa treaca ca cineva sa-si ia concediu de odihna?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 22:04, 17 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acordarea concediului de odihnă unui salariat nu poate fi condiţionată de trecerea unei anumite perioade de la angajare, o astfel de regulă nu mai este prevazuta în legislaţia muncii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. eu m-am angajat in luna februarie 2022 , in contractul ... Michi2475 Michi2475 Buna ziua. Eu m-am angajat in luna Februarie 2022 , in contractul meu de munca scrie ca am dreptul la 24 de zile de concediu. Întrebarea mea este, la cât ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna laviniao laviniao Buna!As vrea sa stiu dupa cat timp de la angajare se pote lua concediu ?Si unde as putea sa gasesc pe net sa am o dovada!MERSI! (vezi toată discuția)
Concediu de odihna platit Gigi-55 Gigi-55 Daca in luna in care esti angajat, dupa 15 zile firma intra in concediu de odihna, iti poate plati concediul de odihna, sau trebuie sa astepti, sa ai 1 an ... (vezi toată discuția)