Buna ziua , am hotarare judecatoreasca prin care trebuie sa execut silit 4 persoane .
2 dintre ei muncesc in strainatate dar au unul dintre parinti decedati si nu au taxa de succesiune facuta , deci pot cere in instanta succesiunea ca creditor pe cale oblica sau ceva de genul , nu am cunostinte in domeniul .Eu detin doar datele personale ale celor 4 debitori , NU si adresele sau datele personale ale parintilor ramasi in viata . Intrebare : care este procedura pt ca doresc sa ii chem in instanta la succesiune ca creditor ? Ce acte depun la instanta daca nu cunosc datele si adresele parintilor ramasi in viata ? Cum aflu toate astea sau ce trebuie sa depun la instanta ?
Mentionez ca am discutat cu un executor care mi-a spus ca el poate verifica doar persoana debitoare nu si despre parinti sau altceva .
Multumesc pt eventualele raspunsuri
Buna ziua , cu respect , va multumesc dar nu asta am intrebat . Stiu ca se poate , stiu ca am nevoie de avocat , nu stiu insa adresa imobilelor si parintilor debitorilor mei si nici cum sa aflu detalii , proceduri etc
Asta am intrebat , multumesc
Ce nu știți dvs știe avocatul se fac adrese la instituții fie de către av anterior procesului fie în cursul procesului, la Camera Notarilor, la evidenta populației sau ,pt anexa 24sunt n situații și soluții.posibile..
Executarea silita
fify1
Buna ziua,
In urma unui credit pe persoana juridica, garantat cu contract de fidejusor de catre mine ca administrator, neachitat in totalitate am fost chemat ... (vezi toată discuția)