avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua.Poate cineva sa-mi spună exact ce acte ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua.Poate cineva sa-mi spună exact ce acte trebuie pentru ...

Bună ziua.Poate cineva sa-mi spună exact ce acte trebuie pentru dezbaterea unei succesiuni in instanta,pentru părintii care sunt decedati-tata in 2007 si nu s-a facut succesiunea si mama in 2022.Suntem 3 frați ,plus unul decedat care are 3 copii in alte tări si nu tinem legatura.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:48, 28 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Toate aspectele acestea se discuta cu un avocat ,este un proces complex,,pt a nu arunca banii degeaba trebuie sa fie formulata corect acțiunea ,sa îndepliniți o procedura prealabila obținând o serie de acte, sa puteți cita ceilalți moștenitori indicând adrese etcetc.Daca va judecați pt un teren parloaga pe la tara sau o casa în paragina puteți face experiente pe dvs și sa nu angajați av,,dacă sunt bunuri mai valoroase și o sa va coste taxa de timbru câteva mii de lei de lei doar pt un apartament nu e recomandat sa faceți economie.In principal acte de stare civila,certificate de deces, titluri de proprietate privind bunurile etcetc.
Ultima modificare: Duminică, 28 Ianuarie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acceptare succesiune Ramona12ako Ramona12ako In cazul in care unul dintre moștenitori nu accepta moștenirea in termen de un an își pierde dreptul la moștenire?Trebuie sa fie citat de un notar sau e ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am hotarare judecatoreasca prin care trebuie sa execut ... 4Mic 4Mic Buna ziua , am hotarare judecatoreasca prin care trebuie sa execut silit 4 persoane . 2 dintre ei muncesc in strainatate dar au unul dintre parinti decedati ... (vezi toată discuția)
Termen succesiune Viorel52 Viorel52 Buna seara.Problema este in felul urmator: tatal meu a decedat in 1968,mama in 1983.Mostenitori fiind eu si sora mea.Dupa moartea mamei,in 1984 am facut ... (vezi toată discuția)