avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Am o mătușă internată intr-un spital de boli ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Am o mătușă internată intr-un spital de boli nervoase ...

Bună ziua. Mă confrunt cu o anumită problemă.Am o mătușă de-a mea , care a fost internată intr-un spital de boli nervoase.Spitalul nu mai există, posibil ca pacienții să fi fost relocati în alte unități spitalicești. Nu există un nr de telefon, nici măcar o adresă nu au .Speranța ca ea să fie în viață este infimă( având în vedere și vârsta și perioada petrecută în spital ; doar eu știu de cel puțin 30 de ani,18 ani în regim comunist) . Care este procedura pentru a afla detalii despre aceasta, având în vedere că site-urile Gov.României sunt sub orice critică. Dețin doar un certificat de naștere și ultima adresă a spitalului desființat! Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 18:34, 18 Octombrie 2022
Dacă sanatoriul de psihiatrie unde era internată s-a desființat, cu siguranță a fost transferata la altul din țară.
Dacă pe perioada vieții ați fi păstrat legătura, ați fi aflat unde a fost relocată când a fost mutată la noua locație.
Când a fost mutată i s-a transferat și fișa de observație.
Dacă a murit în acel spital, s-a ocupat spitalul de cheltuieli și toate cele necesare înmormântării, apoi și-a recuperat o parte din cheltueli din ajutorul de înmormântare plătit prin casa de pensii.
Stimate @Nepotu’ , de ce spuneti ca site-urile guvernamentale sunt sub orice critica ? prea ne-am invatat sa incretim nasul la orice e in tara asta , nimic nu ne convine ... Faptul ca nu ati gasit datele ei personale pe site-uri oficiale nu e o deficienta , e un lucru perfect legal si perfect normal , tinand seama de GDPR, acestea nu sunt ( si nici nu trebuie sa fie ) publice . Orice data de stare civila a unei persoane ( casatorii , divorturi si deces ) se tine in registrul de stare civila al Primariei de la locul nasterii . Indiferent unde a decedat in tara ( daca a decedat ) , primaria localitatii unde s-a nascut a fost oficial instiintata . Prin urmare , daca veti dovedi un interes legitim , de la respectiva institutie veti putea afla daca matusa dvs. este decedata , si - eventual - unde a decedat . Ziceti ca aveti certificatul ei de nastere , deci aveti un fir .
Ultima modificare: Marți, 18 Octombrie 2022
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Serviciul ambulanta eipya eipya Buna tuturor ! Imi cer scuze daca am postat in categoria gresita. Nu stiu unde se incadreaza problema mea. Am nevoie de sfatul vostru in urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Bataie de joc la adresa unei persoane decedate ovi47 ovi47 Buna ziua Am avut o matusa care a decedat cu putin timp in urma.In ultimile zile din viata a fost internata la spitalul Sf.Ioan la sectia terapie ... (vezi toată discuția)
Gratuitate servicii medicale pentru copiii nascuti in romania martamuresan martamuresan Lucrez la o Clinica Ginecologie-Obstetrica Cluj, sectia de Nou-Nascuti. Dupa 12 ore de la nastere a fost transferat la noi un prematur de 34 de saptamani in ... (vezi toată discuția)