avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua cum se procedeaza daca vrei sa construiesti ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua cum se procedeaza daca vrei sa construiesti o casa ...

Buna ziua cum se procedeaza daca vrei sa construiesti o casa modulara la care spun constructorii ca nu necesita autorizatie de constructie ?Cum te bransezi la utilitati etc?
Cel mai recent răspuns: ibn , utilizator 18:15, 23 Octombrie 2022
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Constructorii pot spune orice. Solicitați certificat de urbanism de la primărie și acolo o să vă scrie ce și cum.
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Casele modulare au nevoie de proiect si autorizatie. Chiar si containerele din santiere sunt autorizate sa fie acolo (exista in proiecte constructiilor normale un capitol numit DTOE - documentatie tehnica pentru organizarea executiei).
Asta este reclama producatorilor unor astfel de case, la fel am vazut si la cei care fac case din lemn. O fi fara autorizatie in alte tari... Cititi legea 50/1991 varianta la zi.
In legea 50/1991 republicata scrie foarte clar care sunt constructiile care nu se autorizeaza. Cititi si va veti edifica.
pentru proiect de "container" desi era afisat ca nu trebuie autorizatie de catre vanzator am mers la primarie si mi-a spus clar ca trebuie; eu nu stiu de ce fac astfel de reclame vanzatorii, pentru ca si de la apa/canal si pentru curent am avut nevoie de autorizatie de la primarie
Asa este. Vanzatorii cauta sa agate clientii prin metode mai putin ortodoxe. Cu cine tine e un client castigat. Asta e mediul de afaceri romanesc. Sa nu ne miram

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am nevoie de autorizatie de constructie pentru: bogdancristiandanila bogdancristiandanila dupa cum am scris in titlu vreau sa stiu daca este nevoie de autorizatie pentru urmatorul tip de \"constructie\". Detin un teren cu o casa veche,vreau sa o ... (vezi toată discuția)
Casa din containere Adriana0903 Adriana0903 Buna ziua! As dori sa stiu si eu, va rog, daca pentru o casa din containere dinacelea mari, avem nevoie de autorizatie? (vezi toată discuția)
Casa construita fara autorizatie de constructie EMD EMD Buna ziua, doresc sa achizitionez o casa care nu are autorizatie de constructie. Actualmente, casa este la stadiu de \\"rosu\\", are un proiect din 2007 (care ... (vezi toată discuția)