Buna ziua cum se procedeaza daca vrei sa construiesti o casa modulara la care spun constructorii ca nu necesita autorizatie de constructie ?Cum te bransezi la utilitati etc?
DinuX
Utilizator 6din 6 utilizatori consideră acest răspuns util
Casele modulare au nevoie de proiect si autorizatie. Chiar si containerele din santiere sunt autorizate sa fie acolo (exista in proiecte constructiilor normale un capitol numit DTOE - documentatie tehnica pentru organizarea executiei).
Asta este reclama producatorilor unor astfel de case, la fel am vazut si la cei care fac case din lemn. O fi fara autorizatie in alte tari... Cititi legea 50/1991 varianta la zi.
pentru proiect de "container" desi era afisat ca nu trebuie autorizatie de catre vanzator am mers la primarie si mi-a spus clar ca trebuie; eu nu stiu de ce fac astfel de reclame vanzatorii, pentru ca si de la apa/canal si pentru curent am avut nevoie de autorizatie de la primarie
Asa este. Vanzatorii cauta sa agate clientii prin metode mai putin ortodoxe. Cu cine tine e un client castigat. Asta e mediul de afaceri romanesc. Sa nu ne miram