avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copiii si animalele exotice de companie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copiii si animalele exotice de companie

Ce obligatii/responsabilitati legale are un parinte (divortat cu tutela comuna asupra unui minor) in momentul cand isi expune copilul la animale de companie exotice (serpi: corn snake), in conditiile in care a adus acasa un astfel de animal si i l-a aratat copilului? (Copilul sustine ca i l-a dat sa il atinga.) In cazul in care mama considera ca si-a expus copilul unui pericol destul de mare, ii poate anunta pe cei de la protectia copilului / depune o sesizare pentru iresponsabilitate? Cu siguranta nu au fost anuntate autoritatile cu privire la detinerea unui astfel de animal. Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 18 Octombrie 2022
aleksa_e, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:32, 19 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Anuntati la politie, dgaspc, protectia animalelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia copilului danyela2003 danyela2003 Buna ziua Am un nepot in varsta de 14 ani care sta cu tatal,in urma divortului el hotarand sa creasca baiatul iar sotia fata.Azi l-a dat afara din casa si i-a ... (vezi toată discuția)
Procura kostina kostina buna ziua am si eu o intrebare ? am o procura de la o matusa pt doua minore ,13, si 14 ani , fetele au cam luato razna , una fuge de acasa , am aduso iar a ... (vezi toată discuția)
Decadere din drepturi! Dragos_75 Dragos_75 Buna. Am si eu o problema.Sotia a plecat la mnca in Germania de cca. 7-8 luni, 1 singura data s-a intors pt.cateva zile si in timpul acesta ea si-a gasit un ... (vezi toată discuția)