avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In cazul in care ai domiciliul stabil intr-o locatie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In cazul in care ai domiciliul stabil intr-o locatie si proprietarul ...

In cazul in care ai domiciliul stabil intr-o locatie si proprietarul fara nici un motiv nu te lasa sa intri in locatia unde ai domiciliul si iti confisca bunurile proprii ,ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: Berenji Shapour , utilizator 11:05, 19 Octombrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea abuziva a yalei intr-un imobil bun comun cu fostul sot lacramioaravasuianu lacramioaravasuianu Am divortat de curand si nu am facut partaj . Avem 2 locuinte ,un apartament la bloc si o casa care ca valoare este de 5 ori mai mare. Locuinta din buletin la ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu mih_v mih_v Daca am luat pe cineva in spatiu in ap. pe care sunt proprietar si acum are carte de identitate pe 10 ani, pot sa imi retrag acordul de a locui in spatiul meu ... (vezi toată discuția)
Dezmostenirea copiilor (singurului copil) Indestructibila Indestructibila Buna tuturor! Va rog sa ma ajutati intr-o problema: pot sa fac ceva din punct de vedere legal pentru a beneficia de ajutorul mamei mele? Eu stau cu chirie din ... (vezi toată discuția)