avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Concert amanat din cauza pandemiei, dupa un an aflu ca ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Concert amanat din cauza pandemiei, dupa un an aflu ca este anulat

Buna ziua !
Am achizitionat 2 bilete la un concert care a fost amanat de 2 ori, ultima oara pe 7 mai 2021 in Galati. Iar dupa ce am insistat din 6 in 6 luni la platforma de unde am cumparat biletele online cu cate un email mi s-a confirmat ca concertul este amanat.
Iar de la platforma online de unde am cumparat biletele nu am primit nici o compensatie, ei ma trimit catre organizator, la care nu gasesc date de contact.

Astept sugestii, ce pot face ???
Ultima modificare: Miercuri, 19 Octombrie 2022
C_Mihai_C, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:59, 20 Octombrie 2022
Puteti incepe cu o amenintare* catre platforma ca o sa faceti plangere la ANPC.
ce inseamna compensatie? nu vi s-a rambursat contravaloarea biletelor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concert amanat/reprogramat, recuperare bani auser9911 auser9911 concert amanat/reprogramat Am cumparat online de pe platforma iabilet bilete la un concert de Craciun catre trebuia sa se tina pe data de ... (vezi toată discuția)
Returnare bani bilete concert gabi-ela gabi-ela Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea. Am cumparat anul trecut 2 bilete la un concert, ce urma sa aiba loc in decembrie 2016. Acesta ... (vezi toată discuția)
Retro music festival, editia 2 teapa pentru toti care au cumparat bilete... ursulici ursulici Retro Music Festival, in 2019 prima editie au avut un succes rasunator... la Romexpo au fost in jur de 35000 de participanti. Entuziasmati, eu si sotia mea am ... (vezi toată discuția)