avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Luna tatălui
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Luna tatălui

Am o întrebare privind indemnizația de creștere copil. S-a născut copilul în 06.07.2020, am avut indemnizație pana la 2 ani și am prelungit indemnizația cu certificat de încadrare în grad de handicap, care este valabil 6 luni de la data emiterii, din 23.06.2022. Întrebarea mea este daca tatăl trebuie sa își ia luna tatălui din 23 noiembrie cu o luna înainte sa expire certificatul sau din 06 decembrie când împlinește copilul 2 ani și 5 luni? Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 19 Octombrie 2022
Andrydeea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andrydeea , utilizator 00:04, 20 Octombrie 2022
Din 23.11.2023.
Mulțumesc pentru răspuns.
Ati scris 2023 în loc de 2022, dar am înțeles bine, nu? Cu o luna înainte sa expire certificatul.

Cornel Vasile a scris:

Din 23.11.2023.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare stimulent? CătălinaAfloarei CătălinaAfloarei Bună ziua. Am fost în concediu creștere copil pana la 2 ani, după am deschis dosar de handicap pe cauza medicala pana la 3 ani și am rămas acasă în ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu crestere copil de la 2 la 3 ani. ELENA_M10 ELENA_M10 Buna ziua, as vrea sa stiu in ce masura se poate prelungi concediu de maternitate de la 2 la 3 ani pentru urmatoarea situatie:fetita mea de 1 an si 8 luni a ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie raularmencea raularmencea Buna ziua.Am o intrebare legata de acordarea stimulentului de insertie. copilul este nascut pe data de 24 ianuarie 2015 si am intrat in concediul de crestere ... (vezi toată discuția)