avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, o masina cumpărată in Norvegia de sot , ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, o masina cumpărată in Norvegia de sot , poate fi ...

Buna ziua, o masina cumpărată in Norvegia de sot , poate fi inmatriculata pe numele sotiei sau trebuie facut vreun act gen vanzare- cumparare? Mulțumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:14, 20 Octombrie 2022
masina trebuie mai intai importata de cine o aduce (declaratie vamala, etc), inscrisa la DITL, apoi o puteti vinde cui vreti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as avea nevoie de o lămurire referitor la programul ... racu_camelia racu_camelia Buna ziua, As avea nevoie de o lămurire referitor la programul Rabla. Dacă soțul are o rabla ce apare pe numele lui la primărie dar nu este ... (vezi toată discuția)
Am facut succesiune dupa sotul meu si aceasta s-a finalizat. ... tureisilvia tureisilvia Am facut succesiune dupa sotul meu si aceasta s-a finalizat. Mostenitori suntem eu si un copil. Am insa o problema legata de o masina pe care sotul meu a ... (vezi toată discuția)
Inscriere masina nemmy nemmy buna seara.vreau sa cumpar o masina sh din italia gasita de fratele meu la un proprietar italian mercedes a 160 din 1999.as vrea sa stiu si eu procedura pt ... (vezi toată discuția)