avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, s-a făcut sedinta generală de bloc si s-a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, s-a făcut sedinta generală de bloc si s-a schimbat presedintele, ...

Buna ziua, sa vacut sedinta general de bloc si sa schimbat presedintele, ce trebuie sa faca noul presedinte? Unde trebuie sa mearga prima data?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:48, 21 Octombrie 2022
Pentru corecta si completa dv informare studiati temeinic disp L nr 196/2018 care prevede concret drepturi,obligatii,limite de competente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timp legal de raspuns pentru administratorul asociatiei buna ... fiordul fiordul Timp legal de raspuns pentru administratorul asociatiei buna ziua, in cat timp este obligat sa-mi raspunda administratorul asociatiei de proprietari la ... (vezi toată discuția)
Adresez rugamintea sa-mi spuneti, in conformitate cu prevederile ... garleanu garleanu Adresez rugamintea sa-mi spuneti, in conformitate cu prevederile legii asociatiilor de proprietari,daca un proprietar de apartament la bloc poate sa solicite ... (vezi toată discuția)
Bună seara. administratorul blocului nostru refuză să ne dea ... Mamaia645 Mamaia645 Bună seara. Administratorul blocului nostru refuză să ne dea orice informație despre situația financiară a asociației, în condițiile în care ... (vezi toată discuția)