avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita - imprumut pecuniar
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita - imprumut pecuniar

Buna ziua
Am un contract imprumut la notar - 1500 euro, iar termenul a expirat din luna noi 2010.
1. Problema ar fi ca daca obtin poprirea pe salariu (sanse 99%) recuperez suma in 2 ani, avand in vedere faptul ca mail mult de 30% din venituri nu pot fi poprite.
Doresc sa execut silit un imobil, dar problema este ca nu stiu unde este imobilul. Stiu ca are, dar nu stiu exact unde este (banuiesc o anumita localitate sau vreuna limitrofa)... Cum se procedeaza? Cer executorului sa faca adresa catre toate primariile din Arges? Unde cer executarea silita a imobilului daca nu stiu unde este?
2. In momentul imprumutului nu era casatorit (banii chiar au fost dati pt nunta - lucru nespecificat in contract), intre timp s-a casatorit (banii urmau sa-mi fie returnati la 1-2 zile dupa nunta - termenul de pe contarct este la 1-2 zile dupa nunta)... acum fiind casatorit, pot sa cer executare silita si a sotiei chiar daca in momentul imprumutului nu erau casatoriti?

Multumesc

Cel mai recent răspuns: robert_p_1979 , utilizator 23:08, 22 Ianuarie 2010
Executorul va face demersurile necesare pentru a afla daca are sau nu uni imobil in proprietate.Cit priveste imprumutul contract de unul din soti inaintea casatoriei dar folosit in timpul casatoriei acesta devine bun comun si puteti sa solicitati executarea ambilor
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creanta in baza unui imprumut prin act de mana neautentificat robert_p_1979 robert_p_1979 Am dat cu imprumut 1500 EURO, dar am facut decat un contract de imprumut fara martori, dar semnat, datat , completat unele rubrici chiar de debitor… ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar Tedesco Tedesco Buna ziua! [b][b]Inainte de casatorie[/b] am contractat 3 credite[/b] (imobiliar, auto si nevoi personale), la care mai am de platit inca 5 ani, iar acum ... (vezi toată discuția)
Dupa casatorie si datoriile devin comune? slavicioana slavicioana Buna ziua, Intrebarea mea este: dupa casatorie datoriile sotului meu devin si datoriile mele? Mentionez ca viitorul meu sot are un credit prima casa la o ... (vezi toată discuția)