avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama mea are grave probleme de sanatate, dar datorita ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama mea are grave probleme de sanatate, dar datorita faptului ...

Mama mea are grave probleme de sanatate, dar datorita faptului ca, nu am reusit sa reusit clarificarea situatiei apartamentului in care stam, de anul acesta, nu mai am acceasi adresa pe cartea de identitate cu ea,
mai exista si alta modalita de a demonstra ca locuim impreuna?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: catalinacostache73@gmail.com , utilizator 14:28, 21 Octombrie 2022
Buna ziua, unde este necesar sa demostrati acest lucru? in instanta se poate demonstra cu martori, cu inscrisuri indirecte cum ar fi contracte la utilitati, etc.

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, unde este necesar sa demostrati acest lucru? in instanta se poate demonstra cu martori, cu inscrisuri indirecte cum ar fi contracte la utilitati, etc.

Do

Madalina Pascu a scris:

Dovada trebuie sa o fac la locul de munca, deoarece doresc cele 5 zile specificate în codul muncii pt îngrijirea unei persoane aflata în dificultate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj- ce sanse am? nicoleta15 nicoleta15 Buna seara! Dupa ce am divortat am introdus actiunea de partaj. In timpul casatoriei am achizitionat un apartament prin credit ipotecar.Deoarece banca nu ne-a ... (vezi toată discuția)
Nelamurire legata de partaj ariadna661 ariadna661 Buna ziua. Va scriu in speranta ca ma puteti lamuri asupra unor aspecte legate de partaj. Parintii mei au divortat acum un an dar nu s-a facut inca ... (vezi toată discuția)
Partaj dora40 dora40 [ editat de moderator-scrierea cu majuscule contravine regulamentului de postare] eu ca mama traiesc in spania cu 3 copii din care unul minor ,prin abandore ... (vezi toată discuția)